Pages

Wednesday, December 9, 2009

billeneevega on suhteliselt lihtne tutvust teha. piisab vaid sellest, kui unustad end tema naeratuse lummusesse, nõks aega hiljem void avastada tema väikese varba oma pihust, naeratades talle vastu nagu inertsist ning proovid vastu ajada mingit seosetut, kuid võimalikult vaimukat mula. Saades aru, et iq poolest pole sa võrdväärne vastane võib mõnevõrra hiljem saada shokeerivaks yllatuseks, et tegemist on sygavhingelise matriarhaadist persooniga, kes on aarmiselt hooliv nii oma lahedaste, kui ka kaaskondlaste vastu. billeneeve on just selline inimtyyp, kes voiks karjaari teha mones pangas: ta pakub koike, mis sul vaja ja samas tahad talle koike kuhjaga ning mis peamine: vabatahtlikult tasuda! ja need silmad ja see attitude tema juures… kui kysida, kuidas su auto esitiib on muljuda saanud, siis vaatab ta sulle uskumatult siiralt, samas kavalate silmadega otsa ning teatab et "ah, mingil tuvil laks maandumisega miskit vähe nihu".

Bille ja tema võrgutusnipid.

On olemas kymneid ja sadu telefoniliine, kuhu kiimas isased omi kroone ja dollareid paigutavad. Billeneevega on see jama, et piisab tal vaid kerge pealepidune pisar poetada (kui naiteks voti ei mahu lukuauku) ja koik kohalikud telefonikompaniid teenivad markimisvaarset kasumit kuni hommikuni.

Bille ja tema asjad.

Billel pole asju. On vaid need, mist tal kaasas on. Neid on parasjagu nii vähe või siis palju, et igal juhul tasub oma eksistents unustada: ylejaanud maailm lihtsalt ei mahu enam universumisse. Billel peavad lihtsalt olema kaasas just tapselt need riided, mis sobivad ideaalselt, koik need asjad mis on mugavad ja ilusad. Kes on nainud billet teksapykstes ja t-sargis, sellel murrab ta ilmselt isiklikult sormed voi koik.

leho 2008 jõul

No comments:

Post a Comment